Roma Decoratieteam Small

REINIGEN VAN DAKEN EN GEVELS

DIRECT RESULTAAT

Niet enkel bedoelt om uw woning er terug als nieuw uit te laten zien, maar ook om het overtollige mos te verwijderen, loskomende voegen tegen te gaan tot zelfs doorslaand vocht op de binnenmuren. Een grondige reiniging doet wonderen.

Tijdig uw gevel en dak laten reinigen

Decoratieteam Roma zorgt voor een effectieve aanpak om alle bovenstaande signalen aan te pakken en meer. Indien dit alles onaangeroerd blijft, kunt naast een dof uitzicht van uw pand, ook andere onaangename gevolgen ondervinden, zoals verstopte regenpijpen, heropvoegingen, … We gebruiken dan ook toegepaste technieken om het beste resultaat te verkrijgen. Dit uiteraard in alle veiligheid en met zorg voor het milieu!

Uw gevel en dak professioneel gereinigd

Om uw gevel en/of dak correct en veilig te reinigen doen wij beroep onze ervaring. Onze focus ligt op een schitterend resultaat af te leveren in combinatie met respect voor de omgeving wat betreft onze keuze in reinigingsproducten en toebehoren. Wenst u ook uw woning of pand een frisse look te geven, aarzel niet en win ons advies in. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om na te gaan wat wij voor u kunnen doen.

Ontdek het verschil

Het ROMA Decoratie team staat voor u klaar

om al uw wensen uit te voeren!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan