Roma Decoratieteam Small

OVER ONS

ERVARING OVER GENERATIES

Als familiebedrijf van vader op zoon, zit het schilderen, decoreren en renoveren ons in het bloed. Door onze meer dan 25 jaar ervaring en grondige
vakkennis, leveren we steeds de mooiste werken af volgens de regels der kunst. Toen in 2001 de fakkel werd overgenomen door de oudste zoon Alain, kwam er een grote troef bij. Naast het schilderen hebben wij ons verder gespecialiseerd in renovaties, dit van zowel, woonkamers, badkamers, keukens, zolderkamers en buitengevels, van kleine renovaties tot grote projecten. Ook voor nieuwbouwprojecten, winkelinrichtingen of kantoren kunt u steeds bij ons terecht.

Als pionier in de totaalinrichting is Decoratieteam Roma & zn steeds een waardige referentie in de wereld van “jouw droominterieur”. Al meer dan 19 jaar begeleiden wij alle soorten projecten van de tekentafel tot aan het laatste likje verf! Wij zoeken samen met u naar de juiste materialen, de mooiste kleurencombinaties en zoveel meer… Rekening houdend met uw budget en de gepaste timing, werken wij voor u de mooiste projecten uit, dit zowel voor nieuwbouw, kleine en grote aanpassingswerken en gevelrenovaties. Wenst u graag meer info over wat wij voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Het ROMA Decoratie team staat voor u klaar

om al uw wensen uit te voeren!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

ECOLOGISCH, NATUURLIJK

Dat er ook aan het milieu moet gedacht worden, zijn wij en onze partners van bewust! Zo wordt er steeds gekozen voor solventvrije producten van het Sikkens assortiment.

De milieu- impact van schilderwerken wordt bepaald door een wetenschappelijke analyse van drie factoren: de levensduur van het verf systeem ,de benodigde hoeveelheid en de samenstelling van de verf. We werken dus met verven die ecologisch verantwoord zijn, maar toch zeer lang mooi blijven. Dit verlaagt de impact op ons milieu en onze woonomgeving!

Ook kijken wij er steeds streng op toe dat er gesorteerd wordt naar afval verwerking. Daarvoor hebben we bewust gekozen voor verschillende afval containers in het atelier waar alles netjes word gesorteerd en op tijd worden opgehaald en verwerkt!